&Stroop - Pannenkoekenrestaurant

Geniet van onze pannenkoeken als een gezellige start voor een middagje fietsen, wandelen of als afsluiter na een dagje strand in bijvoorbeeld Noordwijk of Katwijk. 

 Speciaal voor de kinderen hebben wij een leuke speelhoek!

Met binnen 100 zitplaatsen en op het terras nog eens 30 hebben wij voldoende plek voor iedereen. Bovendien is het hele restaurant rolstoelvriendelijk gemaakt. Restaurant &Stroop is een echt familierestaurant met op de menukaart voor elk wat wils. Naast pannenkoeken hebben wij een selectie van grillgerechten maaltijdsalades of saté. Speciaal voor de kinderen hebben wij een leuke speelruimte, dus zeer kindvriendelijk en een heel geschikte plek voor pannenkoeken- en kinderpartijtjes voor de hele familie!

Zoveel mogelijk biologisch en fair trade, maar het liefst uit de streek.

Met veel aandacht en liefde voor onze producten bakken we de lekkerste pannenkoeken van de Bollenstreek en ver daarbuiten. We kiezen met zorg de ingrediënten uit die we gebruiken. Hebt u een speciaal dieet? Wij houden daar rekening mee. Glutenvrij staat bij ons op het menu (wil je zeker zijn dat we de juiste ingrediënten in huis hebben geef het aan in je reservering), naast de vele andere keuzes op onze menukaart zoals maaltijdsalades en spareribs. Ook onze lunchkaart is een aanrader met standaard pannenkoeken op het menu of heerlijk landbrood of een broodje kroket.